Merhaba Arkadaşlar,

Browser oyunu olan klanlar için bot yaptırmak istiyorum. Bilgi sahibi olan arkadaşlar pm den tarafıma ulaşabilir. Referans, tecrübe ve fiyat teklifinize göre iş verilecektir.

Klanlar.org browser oyununda birden fazla köyünüz olabiliyor. ( Köy sayısı sürekli değişebiliyor. Yeni köyler alma veya köy kaybetme bu yüzden programa yeni köy kaydetme ve çıkarma yapabilmem lazım.)

1-) İsteğim: Örnek olarak 5 tane köyüm olduğunu düşünürsek;

- 1. Köyümü seçip haritalar kısmına tıkladığım zaman istemiş olduğum barbar statüsündeki köylerin koordinatlarını programa kaydedebilmeliyim. (Barbar köyler ayırt edilebiliyor.)
- 1. Köyümü seçerek saldırı şablonu oluşturacağım. (Örnek; 20 hafif atlı 1 casus,)
- Program hafızasına almış olduğu barbar köylere ait koordinatlara random sürelerde şablondaki saldırıları sürekli olarak gerçekleştirmeli.
- Hafızaya alınmış olan barbar köy olurda gerçek oyuncu tarafından alınır ise o köye saldırı gerçekleştirilmemesi için kayıtlı koordinatlar listesinden kaldırmalı. (Bunu yapabilmesi için random sürede saldırı göndereceği köyü kontrol etmesi gerekiyor hala barbar mı yoksa değil mi.)

Daha sonrasında 2. ve diğer köylerimi seçerek tek tek aynı işlemleri oluşturacağım. 1. Köyümden saldırılar gerçekleşecek barbar köye diğer köylerimden boşuna saldırı göndermemek adına, daha önce seçilen barbar köyün işaretlenmiş olması. (Bu harita işlemlerinin yapılabilmesi için programın içerisinde browser olmalı ve ordan yönetilmesi gerek.)

2-) İsteğim: Odun, Kil ve Demir denen 3 hammadde var köylerde. Tüm köylerin hammadde dengesini sağlayabilmek adına ben köylerimin ve depo seviyelerinin program içerisinde bulunması. Ben her köyün yanına odun, kil ve demir olarak ne kadar hammadde olması gerektiğini yazdığım zaman. Belirtilen seviyeden fazla hammaddesi olan ile belirtilen seviyeden az hammddesi olan köyler arasında transfer gerçekleştirilmesi.

3-) İsteğim: Oyunun görsellerine baktığınız zaman göreceksiniz. Kışla, Ahır, Akademi vb. binalar var ve her birinde farklı işlemler oluyor. Ben akademi binasında altın basmasını istiyorum. Bunuda şu şekilde yapabilir; 30.000 kil, 30.000 odun, 30.000 demir olduğu zaman akademiye git ve altın bas gibi.

Bot olarak algılanmaması için recaptcha vb. güvenliğe takılmaması, normal insan gibi hareket etmesi önem arz ediyor. recaptcha Güvenlik güncellemesi sitenin yapma ihtimaline karşı güncelleme yaptırabilmem adına programa açık kaynak kodlu talep ediyorum.