Selam arkadaşlar forum sitemiz üzerine yeni özellik eklemek istiyorum ve olsa nasıl olur acaba diye düşündüm fikirlerinizie ihtiyacım var genel rehber forumumuzda oyun alanlarında mevcut bu foruma canlı yayın sistemi eklemeyi düşünüyorum amac youtube gibi yerlerde canlı yayın yapan arkadaşların canlı yayın yaptıklarında veya kanallarındakileri videoları site üzerinede ekleyebilicek ve canlı yayındayken site üzerindeki üyeler siteden ayrılmadan canlı yayınlarını izleyebilicek ve canlı yayınlar kategorisel olarak eklenecek
Diğer başka alanlarımızdan bir tanesi oyun sunucusu sahipleri sunucularının bilgilerini ekleyerek site üzerinden paylaşabilicek o anki içerideki oyuncu sayısı ve benzeri bilgileri oto paylaşılacak bu bölümde kategorisel olarak eklenecektir bir başka özelikte web site ve firma rehberi alanı buda bldiğiniz gibi kategorisel olarak gerekli paylaşımları yapabilicekler yorumlar alabilicek gerekli analizlerini görebilicekler
başka bir alan torrent sistemi eklemek maksat bundaki amaçta üyelerin başka sitelere gitmeden direk herşeyi site üzerinden bulup hızlıca indirmeleri için bir alan başka ve
son bölüm market sistemi yazılımlarını epinlerini kodlarını ve ürünlerinin satış alanı burasıda dilerseler kendi sitelerine yönlendirerek satabilicekler dilerseler dolandırılmalara karşılık site üzerinden kartla ödeyerek alabilicekler satıcının hesabına müşteri tarafından yatırılan ödemelerde satıcı hesaplarına her hafta sistemde belirttikleri iban adreslerine komisyon kesildikten sonra gönderilme olayı belki market olayı erken düşünülmüş güven oluşma olanağı zor olabilir ama amaç satışlar siteden çıkmadan herşeyi site üzerinden yapılmasıdır bu yazılım olur ürün olur elbise kıyafet olur bunların hepsi satıcı ulaşma alanında kayıtlar silinmeden yapılması istenimi ve dolandırılmayı azaltmaktır neyse hocam bunlardan hangileri olsa iyi olur olmasına gerek yok boşuna eklemeyin dedikleriniz var ise bunları yazabilirseniz sevinirim