Birilerinin doğruları konuşması gerek ben rahatsız olmadım gerçekler bunlar çoğu insan parasız ( bazıları hariç )
Yeni nesil için ev araba evlilik vs hepsi hayal battık yani işin özü ee nolcak hayatta kalabilmek için modern kölelik.
Rahatsız olmasının nedeni propaganda yüzünden tetiklenmesi
@DomainBRO; kardeşim.
Kesinlikle katılıyorum, Twitter'a girerek teyit edebilirsiniz.
Sosyal medya zaten sosyal kimlikleme bu amaçla dizayn edilmiş geleneksel medyanın interaktifi.
@A.AY; Propaganda size bu şekilde sunmaktadır, Siz Silikon vadisi üstüne yapılan propaganda Rüyalar ülkesi Amerikan Rüyası propagandasın unsurlara direktmen size söylenildiği şekillerde geçmişleri var sanıyorsunuz.
Elon Musk Babadan zengin bayağı zengin bir arkadaşımızdır, Mark Zuckerberg desen Yahudidir ve zaten zenginlik buradan gelir. En kötüsü de ne biliyor musun?
Acun Ilıcalı bir propaganda unsurudur, yani Acun ılıcalı sen bunları düşünesin diye toplum mühendisliği algı çalışması yapılsın diye bu markajla sunulmuştur.
Gerçekte bir sınıftan diğerine istatistiki olarak geçmek günümüzde neredeyse imkansız hale gelmiştir.
Ama propaganda bilimin gerçeklerine karşın kulakları sağırlaştırırarak dışkı dünyasında yaşayan insanları gül bahçesinde koşuyormuş gibi sevindirir.
Benim dediğime en iyi örnek Acun Ilıcalı.
Mark Zuckeberg, Elon Musk vs, Sifirdan başlayıp güzel yerlere gelen, silikon vadisinden onlarca şahsiyet var.