Hoover marka aldım hocam ben geçtiğimiz kış ayında. Bir seneye yakındır da memnun olarak kullanıyoruz. Aşağıda çamaşır makinesinden alıp, yukarıda kurutmada alıyorsun çok pratik. Sıkıntı sayılabilecek şeyler;
-Çalışırken gürültüsü var, alt komşun rahatsız olabilir. Benim alt komşum yok, o yüzden rahatım.
-Kumaş cinsini karışık koyduğun zaman, mesela havlularla iç çamaşırları birlikte yıkadın, sonra kurutayım dedin, uygun programı seçmezsen çamaşırlar kuru, havlular ıslak kalıyor. Yani birbirine yakın kumaş cinslerini birlikte yıkayıp kurutman gerekli. Karışık adı altında bir program var, fakat bu da pek işe yaramıyor. Havlular ıslak kalırsa haydi bakalım tekrar çalıştır makineyi.
-Mesela 2 saatlik programa koydun, ama çamaşırlar 1 saat 15 dakikada kurudu diyelim. Makine kendi kendine duruyor. İlle de iki saat çalışmıyor yani. Bu çok iyi bir özellik benim için.
-Güneş kuruluğu adı altında çok sert kurutma yapan bir program var, fakat önermem. Çamaşırları bayağı hırpalıyor.
-Normal programları kullandığında herhangi bir yıpranmayla karşılaşmıyorsun. Ben her gün gömlek pantolon değiştiriyorum, ama hiç yıpranma sıkıntısı yaşamadım.
-İçinde ayakkabı da kurutabiliyorsun. İstersen al tut ayakkabıları çeşmenin altında, sonra at makineye, oh kafa rahat.

Aklıma bir çırpıda bunlar geldi hocam.