pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" 12. sınıf olduğun için sizi mezun etmek isterler. Zaten müdürler de bu konuda öğretmenlere baskı yapıyorlar. Geçirin gitsin diye. "

müdür ve baskı muhabbeti yapan sensin öğretemeyen öğretmen. oturmuşsun öğrencilerine saldırıyorsun. karşında pırıl pırıl, parlak, almaya açık, iştahlı ve meraklı öğrenciler görmek istiyorsan daha çok bekleyeceksin. elindeki mevcudu eğitecek, derse adapte edecek, dikkatlerini toplayabilecek, öğrenmelerini sağlayacak becerin, başarın, yeteneğin yoksa mesleği bırak köyüne dön. herkes öğretmen olmak zorunda değil. öğretemiyorsan da en azından öğretmenim diye dolaşma. serseri de senin yedi sülalendir akıllı konuş.
Serseri beni iyi dinle. Öncelikle noktalardan sonra büyük harfle başlaman gerektiğini öğren. Başka konularına da baktım. Satır başlarına bile küçük harfle başlayan cahil adamın tekisin. Bana laf söyleyebilmen için 10 fırın ekmek yemen lazım. Hadi ikile artık. Önce sen bana sataştın. Ağzının payını aldın. Bir daha tanımadığın kişilere abuk sabuk yorum yapma. Senin gibi gereksizlerle uğraşacak vaktim de yok hevesim de.