Hocam yanlış anlamayın ama evde rutubet var diyorsunuz ve çıkmıyorsunuz demekki ev 22.000 tl yi hakediyor ve çevredede 10.000 tl y ev yok. Şahsen ben yakın çevrede rutubetsiz ev bulabiliyorsam ev sahibiyle uğraşmazdım aynı paraya farklı bir eve çıkardım yada huzur için anlaşmaya giderdim.
Ev 22000 TL etmiyor. Eşimde çıkalım diyor ama ben biraz inatçıyım. Benim işlerim iyi. Kirada sorun eden bi kiracıda değilim. Benimle anlaşamıyorsa hiç bir kiracıyla anlaşamaz. Çünkü zaten %100 ün üzerinde zam yaptığım oluyor. Yapmayadabilirim eski kiracıyım der %25 verir geçerim hakkımdır. Ev sahibine dediğim gibi "ben o parayı bu eve verirsem vicdanen uyuyamam, uykularım kaçar. Veremediğimden değil. Neden senin keyfi fiyat artırımın için ben evimi değiştireyim?" Basit iş mi ev, ortam değiştirmek? Siz anlık hareket edebiliyorsanız ne mutlu.. Benden önce ki kiracısı 6 ay kira vermeyip süründürmüş bizde mi hak yiyelim dediğimiz zaman evet bu tarz insanlardan hak yenmesi gerektiğini detaylarıyla hatırlatıyorlar. Uğraşırım ödediklerimede çoluğundan çocuğundan çıksın derim. Daha büyük beddua yok. Biz göçebe değiliz sonuçta, haydi keyfin olmadı biz taşınalım olayı yok öyle dünya..