Emson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bir araba grubum ve grup üyelerini yönettiğim bir panelim var.Arabanın ön camına içerden yapıştırmalı sticker tasarlatıyorum ve kare kod koymayı düşünüyorum
kare kodu okutan arkadaş xx.com/Tara gibi siteye yönlendirilecek ve plaka girmesi istenilecek plakayı girdiğinde üyenin profil resmi instagram butonu gibi bilgiler gözükecek hepsi sql olarak mevcut
birde açılır pencere ekleyeceğiz örneğin aracınız yanlış park edilmiş gibi seçilip gönder butonu olucak mutlucell bağlantımız var araç sahibine sms gidecek bi nevi Okutara uygulaması gibi google'den araştırırsanız olayı kavrayabilirsiniz ücreti karşılığı işi alıcak arkadaşlar dm atabilir.Sitede bir kaç eksiğimiz daha mevcut.

+ Bu özellik için üye panelimizde var ordan üye istediği bilgileri gizleyip açabilecek çünkü plakayı sorgulayan herkes üyenin bilgilerini görmüş olacak
Aynı fikri düşündüm fakat hayata geçirmek için adım atamadım. Aslında bir etiket firması ile görüştüm konu ile alakalı içten yapıştırmalı sticker sordum fakat benim düşündüğüm yöntemde direkt olarak üyenin profiline yönlendirmesiydi. Bu da her profil için ayrı sticker olacağı için problem yaratıyordu. Plaka olayını güzel düşünmüşsünüz, tebrik ederim.

Ayrıca tasarımı hazırsa kodları çok vakit alacak bir işlem değil gibi, çünkü bu tarz uygulamaları birazcık kod bilginiz var ise chat gpt bile kısa sürede yapabiliyor.