Replika ürünlerin tabiki cezası var yakalandığında işe verdiğin veya kar ettiğin her şeyi ilgili şirkete vermek zorunda kalırsın. Yapan yapıyor tabiki ama yakalandığında cezayı yiyor.
Ben 11 yıldır facebook ve instagram reklamcılığı yapıyorum ve bu konuda eğitimde veriyorum. İşin içinde olan birisi olarak hiç bir şey öyle dışardan göründüğü gibi değildir. Doğru ürün ve doğru reklam doğru kar payları doğru satış yöntemi doğru ödeme alma yöntemi bir çok farklı değişkenin aynı anda oturması gerek. Bir girip çıkıcam mantığıyla girilmez bu işlere, reklam açtınız diye de ürün satılmaz fakat reklamsızda ürün satılmaz. Tecrübe bu işlerin yegane kazanca götüren yoludur. O yüzden en az 1 yıllık giderinizi hesaplayın ve onu köşeye atın ürün satamadığınızda reklam maliyetleri ürünleri karşılayamadığında ortada kalmamanız gerek. Devamlılığı sağlarsan bir zamandan sonra kendi müşteri portföyünü oluşturmuş olursun ama birden olmaz sabır altın kural. Zor ama imkansız değil yeteneklerine göre ve sabrına göre gideceğin yol şekillenir.
Çok haklısınız hocam galiba en önemli konulardan biri şeffaf kargo ve kapıda ödeme olayı.
Küçük bir şehirdeyiz burada erkek giyim adına pek güzel ürünler yok olanlarda aşırı pahalı acaba önce instagram üzerinden satış yapsam (en azından eşe dosta) sonra bir mağaza açsam gibi bir düşüncem oluştur fakat sizinde dediğiniz gibi en kolay görünen işin bile zorlukları mevcut ki bu iş kolay bir iş değil bunun farkındayım.
Şuan belli bir işim ve gelirim var üzerine çok koymadan satış yapıp kendi müşteri kitlemi oluşturmam çok uzun zaman alır mı veya değer mi bunu düşünüyorum

Bu arada güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim