Merhabalar, yaklaşık 2.5 yıldır kumar sorunum vardı, ilk başta her şey 300 - 500 tl ler ile başlayıp 30.000 TL atmalara kadar çıktı hatta daha fazlası.
Bu zaman akabinde ciddi anlamda psikolojik sıkıntılar yaşadım, elime her geçen parayı yatırmaya başlamıştım.
Allaha şükür çalıştığım için gelirim normal bir gence göre yüksek fakat her geleni yatırdığım için elime hiç bir şey kalmıyordu günün sonunda.
İstersem 100 katına da ulaşsam attığım paranın tatmin etmemeye başlıyordu, 200.000 TL ler 300.000 TL ler bile çeksem para sanalda olduğu için kavramını anlayamıyordum.
En sonunda ciddi anlamda bir 0 ı görünce bugün itibariyle tam 60 gün oldu ve bıraktım. Bu konu hakkında çevreme de söyleyemediğim için çok ciddi şekilde zor oldu.
Elime yine paralar geçti fakat atmak yerine gidip borsaya attım. Ve inanın şuan aşırı mutluyum.
Hem param cebimde hem de psikolojim.

Not : Arkadaşlar bu illet bana göre uyuşturucudan bile beter. (hiç uyuşturucu kullanmadım tabiki)
Bu illette ilk para atıp kaybeden kim var ise en çok o kazanır arkadaşlar.

Ek olarak yakın zamanda kar amacı gütmeyecek şekilde web site projesi yapıp bloglar paylaşıp bu konu hakkında ciddi bir savaş açmayı planlıyorum kendimce.
Çünkü sosyal medya da ciddi bir reklam var bu konuda, sahte yayıncılar sitelerin paraları ile oynayıp insanları dikkat çekiyor.

Önemli Not : BU İLLET DE KİM KAZANDIM DİYOR İSE YALAN SÖYLÜYORDUR, UZUN SÜREÇTE HER TÜRLÜ KAYBEDER. MADDİ DIŞINDA MANEVİYAT OLARAK DA CİDDİ HASARLAR VERİR.

Kendimce Tedavim : Arkadaşlar kesinlike youtube ve instagram da karşıma çok çıkıyordu tekrardan başlamam için, tüm videoları tek tek youtube ve instagram tarafına engelle kısmı var bu tarz videoları gibi bir şey. Onları yaptım ve 3-4 gün içerisinde hiç karşıma çıkmadı.
Çevremde kim iddaa bile yapsın 3 TL lik uzaklaştım ve şuan da oynadığım için de kendime çok kızgınım etrafımda kim varsada direkt uzaklaştırırım. Muhabbetini bile olduğum ortamda açtırmadım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.