UgurTOPCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
The uploaded file cannot be moved to wp-content/uploads/2023/11.
hatası alıyorum, dosya izinlerini de 755 yaptım ama yine de resim yükleyemiyorum. Sunucusu bende olan bir sitedir. Yardımcı olabilecek var mıdır uygun fiyatla ya da ücretsiz ?
  1. Dosya ve Dizin İzinlerini Kontrol Et: WordPress, dosyaları ve klasörleri yönetebilmek için belirli izinlere ihtiyaç duyar. wp-content/uploads dizininin yazılabilir olduğundan emin olun. Bu dizinin izinlerini 755 ya da 777 olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz.
  2. Owner ve Group Kontrolü: Dosyaların ve klasörlerin sahibinin ve grubunun doğru ayarlandığından emin olun. Genellikle bu, web sunucusu kullanıcısı ile aynı olmalıdır (örneğin, www-data).
  3. PHP Ayarlarını Kontrol Et: php.ini dosyanızdaki file_uploads, upload_max_filesize, post_max_size, max_execution_time gibi ayarları kontrol edin ve gerektiğinde düzenleyin.
  4. .htaccess Dosyasını Kontrol Et: .htaccess dosyanızın doğru yapılandırıldığından ve gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun.
  5. Geçici Dizin Problemleri: PHP'nin dosyaları yüklemek için kullandığı geçici dizinin yazılabilir olduğundan emin olun.
  6. Eklenti ve Tema Çakışmalarını Kontrol Et: Sorunun bir eklenti ya da temadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için tüm eklentileri devre dışı bırakmayı ve varsayılan bir tema kullanmayı deneyin