Bütün yorumlarınızı tek tek okudum, spam atmamak adına hepsini alıntılamıyorum. Fikrinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim.
-Hosting firması olayı aklıma gelmemişti. Evet kesinlikle cloud ile hosting birbirini çağrıştırıyor ancak belki de sektöre yeni bir kan kazandırırım, kim bilir

-Kanva ile ben de benzerlik sağlamıştım ilk etapta. Ancak google'dan alıp yan yana koyup karşılaştırdığım zaman hiç benzemediğini anladım. Ama haklısınız ilk görünce kanva geliyor insanın aklına

Zamanla göz alışır diye düşünüyorum.
Değerli
@DemiratarBlog; hocam, düşünceleriniz için teşekkür ederim. Network hakkında söyledikleriniz ile ilgili: Yaşadığım ilde lokasyon bazında paylaşım yapan, gelişmeye açık ancak tasarımları amatörce hazırlanmış sayfalar ve topluluklar ile iletişim kurup onlara gerekirse ücretsiz tasarım hazırlayarak network oluşturmayı amaçlıyorum. 1 yıllık (evet epey az) saha deneyimime bakarak söylemeliyim ki 1 hafta içinde bir dükkana girip kart bırakmak ile instagramda bahsettiğim konseptlerle iletişime geçmenin arasında (geri dönüş ve kabul oranı bakımından) epeyce büyük bir fark var. Ufak bir network oluştuktan sonra söylediğinizi yapıp müşteriler ile fiziki görüşmeler sağlayacağım. Böylece akılda kalır olur. LinkedIn hakkında düşünceleriniz benim için yeni bir fikir oldu. Logo için de söylediklerinizi dikkate alacağım ve iyileştirmelere bakacağım.
Değerli
@Erc_Orc; hocam, öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Tasarımda vakit kaybedeceğim objeleri internetten almanın mantıklı olduğunu düşündüm. Ben o uçağı indirip 1 saat avantaj kazandığım için memnunum. Siz sanırım benim anlatışımdan *tamamen bir logoyu indirdim ve ismini değiştirdim* olarak düşündünüz ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Sanırım kendimi iyi ifade edemedim. Yorumunuzu dikkate alıp global, kurumsal firmaları inceleyerek kendi logomda nasıl bir revize yapabileceğime bakacağım. Logo için de söylediklerinizi dikkate alacağım ve iyileştirmelere bakacağım.