StreetStills adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bugün okulumuza bir kedi atıp gitmişler.
Gözünde bilmediğimiz bir oluşum var.

Uzaktan destek olan bir veteriner bize 2 ilaç söyledi. Farklı ilde olduğu için de görmeden bir şey söyleyemem dedi. İlaçları Aldım ve tedaviye başladım.
İlaçlar:
Terramycine göz merhemi
Tobrased damla

Ayrıyetten bit pire kene de var. Ben olabildiğince temizledim ve yarına da spreyi gelecek. Sprey sonrası üzerinden atar diye düşünüyorum.

Gözü için bilgisi olan var ise tavsiye almak isterim.
Göz hastalıkları sokak kedilerinde çok olduğu için sokak hayvanları ile ilgilenen kişiler belki bilir diye düşündüm.

Şuanki hali

Tavsiyeleriniz benim için değerli. Yapılabilecekleri yapıp okul bahçesinde hayatına devam etsin istiyoruz.
öncelikle gözünün temizliği için pamuğa çay sürüp temizleyebilirsiniz, sonrasında ise gözünün tam içine olacak şekilde terramycin merhem sürün, 2-3 gün içerisinde düzelme gözlemlerseniz devam edin bunu sabah akşam yapabilirsiniz. pire için ise veterinerden tüp şeklinde pire damlası alın ve ensesine sıkın zaten veteriner anlatacaktır. eğer spreyi sipariş ettiyseniz onu kullanın ancak etki etmez ise damla kesin çözüm olacaktır. gördüğüm kadarıyla burun çevrelerinde de enfeksiyon var eğer nefes almasında hırıltı var ise ve irin akıntısı var ise hava yollarında enfeksiyon ya da birşey vardır (ekmek vs.) onu veteriner halledecektir. besin olarak ise peynir, haşlanmış yumurta, tavuk gibi proteinli şeylerle besleyin. ilerlemeyi iletebilirseniz yardımcı olurum ek olarak hasta olduğu için su içmeyi reddedebilir şırıngayla zorla içirebilirsiniz