canbudak99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek illegal iş sadece yorum olsa
biryerden başlanılmalı eğer legal değilse

furkantoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum işine gelene kadar burada çok iş var yapılacak ��
biryerden başlanılmalı eğer legal değilse

FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahlâken haklısınız ama dediğiniz mantıkla gidilir ve etik olmayan işler kapatılırsa piyasa biter
r10'u r10 yapan bence bu tarz konulara fırsat vermemesi. Yani bence üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.

Saye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke öyle yapılabilse ama şuandaki bir çok büyük firma da bu sistemi kullanıyor. R10’da yasak olsa da herkesin kullandığı büyük bazı şirketlerde kendileri bunu yaptırıyorlar. Hatta bunlar için özel 2-3 eleman tutup kendilerine yorum yaptırıyorlar. İsim vermeyeceğim fakat bu durumlar gerçek.
hocam herkesin yapması doğru olduğu anlamını taşımaz. bence r10 bu konuda tavrını ve tarafını belli etmek için bir adım atmalı diye düşünüyorum.

ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık olmak gerekirse legal değil biz bu hizmeti veriyoruz fakat elimizden geldiği kadar kötü yorumu gerçekten cok olanlara saglamıyoruz. Ben istiyormuyum peki yapmayı hayır istemiyorumda ama cok farklı durumlarım var kimsede bilemez profesyonel photoshopcuyum ama hiç iş yok bu dalda sektör değiştirmeye calısıyoruz ama olmuyor simdi diyebilirsiniz çık bir fotografcıda çalış 15 yıl fotografcılık yapmadın mı ? Malesef evden hiç cıkamıyorum ve çalışma imkanımda yok. Yoksa gider çalışırdım zaten 2 senedir özel sebeblerden evden cıkamıyorum ve gerçekten uzun zamandır sektör değişmeye calısıyorum ama bir anda olmuyor malesef heleki benim gibi 800 liralık bir telefonla buralara gelmiş bir insan için. İnşallah bir gün bırakırız.
Rabbim yardımcınız olsun elbetteki yaşadıklarınızın zorluğunu siz harici kimse bilemez ama yinede bu konulardan uzak durun insanlardan vebal alırsınız. Hç ummadığınız bir ürüne iyi dersiniz bilmeden o kötü çıkar kişinin ahını alırsınız o kişiyi bulup helallikte alamayacağınıza göre sizin için sıkıntı olur. Yanlış anlamazsanız size şunu önerebilirim. 31 mart 2024 de yerel seçimler var. Muhtarlık ve belediye başkanlıkları için. bunlar genelde sosyal medyaya aday adayıyım tasarımı paylaşmayı çok seviyor. Madem profesyonel photoshop kullanıyorsunuz sosyal medyaya küçük bir reklam verin aday adaylarını öne çıkaracak tasarımlar hazılayacağınıza dair. bu konuda size bir iş kapısı açılır en azından önümüzdeki kısa süreçte.