angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani 1 paket mama teklif ettiğinde yok istemiyorum hayvanlar para ile satılmaz deyip tepki mi vermeliydim hocam inanın bilmiyorum. Sonuçta o da kedilerine verecek bunu. Onun cebinden değil de benden çıkıyor gibi düşünebiliriz.
Hocam o yavrunun anne sahibine bir maliyeti var. O yavruların bakımı gerçekten zor, anne yavrular varken daha çok yiyor içiyor, ev perişan oluyor. Emin olun bi paket mama çoğu zaman hiç bi maliyet olmadan alan adamlar çok kolay sokağa attığı için isteniyor. Ortada bir mama veya ücret olunca ben öok iyi bakarım vs laf ebeliği yapanları otomatik eliyorsun gerçekten isteyen masraf yapıyor sonuçta.

burda yazanlara bakmayın bilende konuşuyor bilmeyende ekşisözlükte hatvan ticareti başlığını okuyan buraya doluşmuş. Scottishfold cinsinin hastalığını british e yazan mı dersin yoksa bi paket mamayı satın almak sanan mı dersin. Çopuna sorsak sokakta ücretsiz der ama sokaktan getireceğin hayvan evine nasıl zararlar veriyor bilmez anlatmaz.

gayet uygun bence sahiplenin. Bu yorumu da bir scottish, bir british sahibi olarak yapıyorum.