Site adresi: Satış sonrası alan kişiye verilecek. 5058390065
Sitenin aylık getirisi: Aylık ortalama 200+ TL (tanıtımları saymıyorum) Sitenin açılış tarihi: 2018 yılı DA / PA Değerleri: 11 -- 26
Kategori / sitenin içeriği: Oto – taşıt - finans
Günlük hit sayısı: Görüntülerde Ziyaretçi kaynağı: % 100 Google
Domainin yaşı: 6 Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik Hosting dahil mi?: Mayıs 2024 tarihine kadar dahil Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok - Bakınız Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok - Bakınız Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Dahil Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Sitede 191 yazı bulunmaktadır. Yaklaşık 5 yıldır içerik girilmedi siteye. Herhangi bir sosyal paylaşım ağında yazı paylaşımı yapılmadı. Ziyaretçiler tamamen organik olarak gelmektedir. Sadece satılan tanıtımlara ait yazılar yayınlandı. Site yayına alındığından bu yana sürekli kazandırdı. Zira görüntülerde hepsi mevcut. Domaini sadece alım yapacak kişiye vereceğim. Bu konuda gereksiz yorumlar yapmayalım. Satılmazsa da site sonuçta benim. Buradaki maksadım alıcı olan kişiye zararı olmasın. Site için 15 Bin TL istiyorum. ADSENSE HARİÇ - Teşekkürler…