Bakmayın siz burda yazılanlara doğru kişiyle evlendiginizde Kral olursunuz. Her seyin üstesinden birlikte geldiğinizde işte o zaman tad almaya başlarsınız. Heleki nasip olur birde çocuğunuz olursa Aşk ne demek işte o zaman anlarsınız, heleki birde kızınız olursa daha önce yaşamıyormusum dersiniz.
Evlilik sünnettir , evlenen dininin yarisinı kurtarmış gibidir diğer yarısı içinde Allah'tan korksun BAZI DURUMLARDA EVLİLİK FARZDIR!
Ben evlenmeyen arkadaşlara en kısa süre de evlenmelerine tavsiye ediyorum evlenemeyenler grubu da var maddi manevi sorunları olan onlar içinde en kısa süre de Allahtan hayırlı bir evlilik nasip etmesini diliyorum bu tavsiye sizin içinde geçerli iyi forumlar.
Çok güzel söylüyorsunuz ama zamanımız kadınları sosyal medya ile evleniyor. Geç evlenilmesinin yada hiç evlenilmemesinin asıl nedenlerinden birisi maalesef aile sorumluluğu alamayacak olan kadınlar.
Sen gidip kızla görüşüyorsun, neredeyse ciddi bir niyet alıyorsun ama bir öğreniyorsun ki dostu var. Artık açığı kapalısı da kalmadı bunun. Her erkek de namus timsali değil ama ciddi bir yola girerken başkalarıyla takılmıyor çoğu. Madem öyle bir durumun var, adamla ilişiğini kesersin, öyle çağırırsın yada gelene olumsuz dönüş yaparsın.
Kimisi de kendini kaf dağında görüyor. Bir arkadaş 5 yıldızlı otel de çalışıyor ve araç alıp satıyor, ama dünür gittiği kadın öğretmen ve adamın aldığı maaşı beğenmiyor. Hal bu ki adam sadece araç alım satımı ile kadından daha fazla kazanıyor.
Ev, araba, maaş artık başlı başına bir kıstas olmuş. Yarın bir gün zora düştüğü zaman kimse katlanmak istemiyor. En ufak sebepten dolayı anasının evine gidiyor.
Benim ablam da ahırdan bozma, rutubetli evde oturdu, eşyaları yatağı suyun içindeydi, oradan oraya taşındılar, eşyaları çürüdü atıldı. Sırf yuvam dağılmasın, kızım babasız büyümesin diye sabretti. Biz de çık gel demedik. Şükür şimdi durumları daha iyi. Böyle zorluğa kaç tane kadın dayanır? Bir gün bolluk olur bir gün yokluk.
En yakın arkadaşımın kendi evi var, altta annesi babası yaşıyor. Gittiği çoğu yer orada oturmam diyor. Herkes kaynanaya katlanmak zorunda değil ama daha tanımadan etmeden önyargıyla bakıyorlar. Bugün sana kiralık ev açar yarın anama taşınıyoruz der. O zaman ayrılacak mı? Belki de kaynanası ile iyi geçinecek.
Maalesef hep benim istediğim olsun isteniyor. Nişanın, kınanın, düğünün en iyisi olsun. Erkek tüm masrafları karşılasın, karşılayamıyorsa evlenmesin isteniyor. Elalem 2 lokma zıkkımlanacak diye dünya borca giriliyor, umurunda olmuyor. Çalışsın ödesin deniyor.
Eller de telefon, instagram tiktok nere varsa oralara video atmaktan kocaya çocuğa zaman kalmıyor. Şunu aldım, bunu verdim, şu geldi, bu gitti ömür geçiyor.
Sanırım müzmin bir bekar olarak çok doluyum

Arkadaşlarım da sürekli baskı yapıyor. Sırf evlenmek için evlenmek istemiyorum. Sırf birileri tatmin olsun diye evlenmek istemiyorum. Sırf yaşlanınca bana kim bakacak diye kadını bir köle Isaura olarak görmek istemediğim için evlenmek istemiyorum.
Aklımda ki ideal çift Noluyo Ya? da ki Ceyda Fırat çifti. Günümüz şartlarında sanki evli değil de 2 sıkı arkadaş gibiler. Evlilik de öyle olmalı.
Birilerini tatmin etmek için ömrü heba etmek olmamalı. Bir kere geliyorsunuz dünyaya.
Siz siz olun başkaları tatmin olsun, herkes evleniyor diye evlenmeye kalkmayın. O sorumluluğu hem siz hem karşı taraf alamayacaksa evlenmeyin. Evlenmeyin ki sonra üstüne bir de çocuk olduğunda mahkeme köşelerinde, kavga dövüş bir hayat geçmesin.