neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi hoş diyorsun da yaş ilerledikçe zaman geçtikçe, ana baba gidince tek kalmak koyuyor insana. Ben de evlenirken zorluk yaşadım herkes gibi hala da borç ödüyorum bitmiyor. Ama geçen ay baba olacağımı öğrendim. İnan dünyan değişiyor artık yaşamak için bir sebebin oluyor. Sadece kadına para yedirmek için düşünme ki öyle bir düşüncen varsa zaten evlenmeni tavsiye etmem.. Aile kurmak büyük bir sorumluluk ve fedakarlık istiyor gerçekten. En son ne zaman kendime pantolon aldım hatırlamıyorum ama eşimin hiçbir şeyini eksik etmemeye çalıştım. Bundan sonra da bebek için hazırlık yapacağız çünkü eşimde kendinden fedakarlık vermeye başladı düzenli geliri olmamasına rağmen. Aile demek böyle bir şeymiş demek ki bizde yeni yeni anlamaya başladık bu bebek olayı olunca.

Allah herkesin kalbine göre, anne babanıza da hayırlı ömürler versin şuan mutlusunuz belki ama ileride bugünleri arayabilirsiniz beni küçük bir kardeşiniz olarak görün sadece tavsiye de bulundum haddim olmayarak
Hocam izniniz ile bir sorum olacaktı naçizane :

> Evlilik yaş odaklıdır. 30'a vardırmamalı.
> Evlilik sabır ve sukûnet ister, yaşın önemi yoktur, sabır erdemdir.
> Evlilik her halükarda olması gereken nadide bir çiçektir, doğru kişiyi bekleme, aramaya (Girişimci) olmaya koyulmak gerekir, deneyim ve tecrübe zaman çerçevesinde devam eder, ancak en nihayetinde mutluluk daimdir.

Hocam bu maddeler den hangisini tercih edersiniz?

Öneri ve tavsiyeleriniz var mıdır?

Teşekkür ederim.