Ben daha önce sorun yaşadım. Ayrıca haklarında çok fazla şikayet var. Araştırmadan alma derim.
aman hocam sakin alişveriş yapayim deme ! ! ! Amazon evet güvenilir ama korayspor tam rezalet ben bursada yaşiyorum bursa firmasi her yerde var neredeyse ama kurban bayramindan 3 hafta evvel aldim bir puma model ayakkabi 1800 tl ye 3. Gün ayakkabi yirtildi verdim 1 ay sonra red verdiler ürünü almadilar şuan mahkeme sürecimiz devam ediyor verdim mahkemeye 5 aydir uğraşiyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum hem şikayetlerine iyi bakin hemde bi ara sahte ayakkabi satiyorlar diye haber olmuştu. Sirf arkadaş çalişiyor diye almiştim uğraşmam sorun olursa çözer diye o da şuan bu durumlara düştük.
Ben hb üzerinden 2 adet adidas satın aldım ilk giymemde altı köpük gibi eridi iade almadılar çakma yolladılar bana, belki de bana öyle denk geldi bilmiyorum. Ama amazon üzerinden satın aldığınız için her halükarda avantajlısınız yani alabilirsiniz.
bulaşmamak lazım o zaman. Hocam peki sporjinal hakkında bilgisi olan var mı? orda sorun yaşar mıyım?