merhabalar,

Projenin detaylarını yazıyorum, lütfen amcası,halası,teyzesi vefat edecekler,dedesi doğum yapacaklar yazmasın.kimseyle proje noldu hadi ne zaman bitecek, versene kardeşim projemi diye uğraşacak gücüm yok.

Turuncu Renkler Kullanılacak uygulamada
Auth sistemi sadece benim vereceğim üyelikler ile giriş yapabilecek,register kısmı tc kimlik doğrulayarak kayıt olabilcekler ve her tc 1 defa kayıt olabilicek.
unutulan şifre sıfırlamasıtc ve kod ile sıfırlanıcak, kod gönderme işlemini php üzerinden yapsın istiyorum o kısmın kodlarını ben vereceğim.
kullanıcıların puan sistemi olacak, puanı giriş yaptığı zaman home title barda görünecek kaç puanı olduğu
ana ekranda kayan haberler olacak, o bilgileri ben firebase veya php bir panelden ekliyeceğim (php panel olursa o kısmı kendim yaparım, sadece dbye eklediğim resim bilgi ve yazılar görünebilsin)
o haberlerin üstüne tıklayınca açılacak ve yorum yapılabilecek. yorum yapıldığı zaman x puan kullanıcıya + olarak eklenicek.
kullancılar bildirim veya yazı yazdığı zaman sadece 1 kere puan alabilicek o seçenekten, örnek aynı yazıya 2 kere yorum yapıp + puan alamıyacak.
yaptıkları yorumu veritabanından ben kontrole dip durumunu 0 dan 1 e çekerek el ile onaylarım.

Üye panelinde ilgi alanları olacak, kullanıcı hangi alanı işaretlediyse ben ona göre o alana bildirim gönderince ilgi alanı seçiliyse bildirim alacak
genel bildirim gönderebileceğim ilgi alanı seçili değilse dahi o bildirimi herkes görebilecek.
bildirimi açtıkları zaman üyeliklerine x puan gelicek.
menüde çark çevir kısmı olucak sadece ben aktif ettiğim zaman girip çevirilebilecek, çark da puanlar olucak ve çevirdikleri zaman kullanıcıya puan eklenecek ve çark çevirme açıldığı zaman 1 kere çevirebilicekler birdahaki çark çevirme açılasıya kadar.

menüden sohbet kısmına tıkladıkları zaman benim belirlediğim odalar/kategorilerde girip realtime sohbet edebilicekler.

menüden puan durumuna tıklayıp en çok puanı olan x kişi listesine erişebilsinler

profilden kendi kazandıkları puanların geçmişini görebilsinler , örnek abc bildiriminden x paun,xyz konusundan x puan , x tarihte kazanıldı gibi.

uygulamaya günlük girişte x puan hesaplarına yazılacak

uygulamada 24 saat içinde x saat süre geçirince x puan hesaplarına yazılacak

menüden sosyal düğmesine tıkladıkları zaman bir feed gönderme ekranı olsun, video resim metin gönderebilsinler , alt kısmında tüm kullanıcıların gönderdiklerini izleyebilsinler veya okuyabilsinler. gönderdikleri feedler yine ben dbden kontrol edip onaylayınca düşsün sisteme..

BANA AÇIK AÇIK ŞU FİYATA YAPARIM, ŞU KADAR GÜN SONRA TESLİM EDERİM DİYEREK PM ATIN.
YAPAMIYACAK ARKADAŞLAR BENİ YORMASIN, SÖZLEŞME İLE İŞ YAPILACAKTIR HUKUKİ OLARAK UĞRAŞIRIM SİZİNLE.