@Spin; @SEOmuhendisi; @Egemircey; @gosha;

@Spin; sevgili arkadaşım, şu an sağlamasını pekala görebiliyorsunuz, bu saatten sonra bu konu içinde konuşmaya bile gerek kalmadı neden mi?

Çünkü ispatı burada, siz bir savda bulunmuştunuz @Spin;

Bende sizin savınızı nesnel olarak bilimsel olarak açtım ve doğru olduğunu ifade ettim.

Şu an da gördüğünüz üzere aynısın kurgu karşımıza çıktı bakalım :

Tehdit altında hisseden bireyimiz, kendisin algısını göremeyince çevresinde kendisini tehdit altında hissetti ve görüldüğü üzere tetiklendi.

Burada Eristik didişim görmekteyiz.

"Sen kimsin de tanımadığın bir insana böyle bir şey yazabiliyorsun hadsiz?" ( 1 )

" Umarım aynıları senin de başına gelir öyleyse ne diyeyim " ( 2 )

" O kadar ucuz bir insansın ki kendince felsefik ama aslında felsefeden çok uzak, deli saçması laf sokuşturmalarına cevap vermeyeceğim " ( 3 )

1. Burada kendisini bireyin tehdit altında hissedip eristiğe abandığını görüyoruz.

2. Demogoji yapıldığını görüyoruz.

3. Burada şahsı itibarsızlaştırmak ve şahıs üstünden fikrin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını görüyoruz.

@peaceriver; Başına gelen kötülükleri hak ediyorsun meselesinin izahı yapıldı lakin sen bunu idrak edecek kadar bir algıya sahip değilsin şu an.

Hak ediyorsun çünkü, kötücül ve yanlış olan eylemleri davranışları doğru kabul ediyorsun düzenlik görüyorsun ve yaptığın eylemler davranışlar bir bozukluk!

Haliyle de kötü bir şey başına geldiği zamanda serzenişte bulunmaya hakkın olmuyor. Etki tepki !

Benim böyle bir derdim yok, haliyle de başıma kötü bir şey geldiği zaman serzenişte bulunmaya hakkım var. Çünkü düzenlik içinde düzenli eylem ve davranışlarla yaşamaya çalışıyorum.

peaceriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"başına gelen her kötülüğü de hak ediyorsun."
Sen kimsin de tanımadığın bir insana böyle bir şey yazabiliyorsun hadsiz? Umarım aynıları senin de başına gelir öyleyse ne diyeyim.
O kadar ucuz bir insansın ki kendince felsefik ama aslında felsefeden çok uzak, deli saçması laf sokuşturmalarına cevap vermeyeceğim.