Girmiş olduğum içeriğimin makale ve görseller ile beraber oldukça özgün ve kaliteli olmasına rağmen,
SEO'sunu özenerek görsellerinin isimlendirilmesi de dahil hazırlamama rağmen,
anahtar kelimemi makalemin uzunluğuna göre maks kullanım sınırına kadar okuyucu rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirmeme rağmen,
kısaca sağlık ve doğru bir seo için araştırıp öğrendiklerimi uygulamama rağmen...
SORUNUM ŞU ortalama aylık 25 bin aranması olan bir anahtar kelimede google'da sıralamaya giremiyorum. Girşmiş olduğum içeriğe ve yapmış olduğum seo çalışmasına o kadar güveniyorumki google beni ucundan bile soksa o sıralmaya sitemin üst sıralara çıkacağından gram şüphem yok ama bir türlü 3-4 güne bir url denetimi yoluyla güncelleme isteği yollasam bile beni o anahtar kelimede sıralmaya sokmuyor. Size şöyle diyeyim beni 40. sıradan bile soksa rağzıyım çünkü içeriğime çok güveniyorum google onu tam güncelleme yaptığı an metasıyla falan eminimki üst sıralara çıkarım.
SORUM ŞU neden google seo çalışmasını yapmış olduğum anahtar kelimede sitemi sıralamaya sokmuyor?
Bu konu hakkında bana yardımcı olacak bilgisi olan SEOcu arkadaşlar sorunumun çözümünü cevaplarsa çok sevinirim.