@Spin; Lütfen şu yazdığımı oku ve arkadaşı bir değerlendir.

Şuna açıkça aykırı içerik unsur barındırdığı için tetiklendim, ve algıma aykırı olduğu izlenimime kapıldım da bu yüzden sinirselin tatmin doyum için arkadaşa abandım desene!

Bak sevgili kardeşim sen burada bir kaç arkadaş bul, seninle aynı şekilde bir eylem davranış koyan oldu diye bunu izlenim olarak ele al ve sonra da GRUP İÇİ PEKİŞ.

ve rahatla!

Ne diyeyim @peaceriver; sana bu eylem ve davranış iyi geliyor ne yapalım? Mutlu ol bu yüzdende böylesin koşullandığın güdülendiğin davranışlar kötücül de olsa seni mutlu ediyor mu diyeyim?

Kusura bakma kardeşim @peaceriver; neyden serzeniyorsan da bu senin hakkın, başına gelen her kötülüğü de hak ediyorsun.

Mesele senin neye mutlu olup neye mutlu olmadığın değil, Seninle beraber ne kadarları varsa onların da aynısın şekil mutlu olup olmadığı?

O açıdan nereye gidiyorsan git neye alakadar oluyorsan ol ve senden rica ediyorum!

Artık şu iradesin koyabiliyorum bu arkadaşa deyip sırf irade koymak için bir de koyup da ona buna parlayıp grupta kendini göstermek abim bunlar boş işler!

Şu ilkellikten triballikten cehaletten Zoolojik takılmaktan kurtulun artık.

Teşekkür ederim iyi geceler.

peaceriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serzenişim bu başlık özelinde değil. Konu sahibinin sürekli aklına gelen her şeyi "konu" diye açması, sürekli birilerini etiketleyip onlarla bir atışma içerisine giriyor olması, bize de bunu konu diye sunmasına yönelik. Daha önce bu tarz konularına defaatle rastgeldim, profiline bakıldığında da bolca mevcut olduğu görülüyor. Birinin kendisine bunu söylemesi gerekiyordu, kusura bakılmasın. Yoksa birilerinin fikirlerini söyleyip seviyeli bir şekilde tartışması beni neden rahatsız etsin ki? Burası bir forum, isteyen istediğini yazar o da doğru fakat dediğim gibi kişi sürekli böyle konular açmayı huy edinmiş zaten. Ben de konu içeriğiyle çok alâkadar olmadım ve genel bir serzenişte bulundum.