Arkdaşımızın forumda ki kaliteli konuları şu şekilde.
@peaceriver;
Sevgili kardeşim, ülkeye dair şeyler konuşmak, nasıl daha iyi bir toplum olabiliriz üzerine kafa yormak neden seni rahatsız ediyor.
Bak güzel kardeşim, insanların hangi konularda tartışacağı ya da ne yazacağı senin kararlarınla olmaz.
İnternette görmekten zevk alacağın ya da görmek istemediğin bir çok içerik görüyorsun hepsine böyle "yeter artık böyle şeyler görmek istemiyorum" diye mesaj mı yazıyorsun?
Bu başlık altında seni rahatsız eden şey nedir? Neden bu konuşmadan rahatsız oldun? Ben merak ettiğim için soruyorum.
Bu tip başlıklar üzerine konuşmanın sence nesi yanlış?
Serzenişim bu başlık özelinde değil. Konu sahibinin sürekli aklına gelen her şeyi "konu" diye açması, sürekli birilerini etiketleyip onlarla bir atışma içerisine giriyor olması, bize de bunu konu diye sunmasına yönelik. Daha önce bu tarz konularına defaatle rastgeldim, profiline bakıldığında da bolca mevcut olduğu görülüyor. Birinin kendisine bunu söylemesi gerekiyordu, kusura bakılmasın. Yoksa birilerinin fikirlerini söyleyip seviyeli bir şekilde tartışması beni neden rahatsız etsin ki? Burası bir forum, isteyen istediğini yazar o da doğru fakat dediğim gibi kişi sürekli böyle konular açmayı huy edinmiş zaten. Ben de konu içeriğiyle çok alâkadar olmadım ve genel bir serzenişte bulundum.