Bilgilendirme : Arkadaşlar arşiv çok güzel gidiyor videolar vs çoğaldı 1k ya yakın oldu şimdilik video sayısı boyut olarak biraz düşük kaldı yani 2 gb gibi bir boyutu var şu an arşivin video arttıkça boyutun da artacağını düşünüyorum.Şunu da söylemek istiyorum ben bu arşive farklı bir sistem yaparak satışa koyacağım yapacağım sistem exe dosyası şeklinde bir program gibi düşünün videolar exe de yüklü olacak isteyen tekli indirecek isteyen de bütün videoları indirecek.Arşivin dağılmaması yani ücretsiz olarak sunulmaması için de tek ip den tek bilgisayar olacak yani şöyle siz indirdiniz kendi pc nize sadece kendi pc nizde kullanabileceksiniz ya da max 2 pc olacak ve aktivasyon kodu ile exe aktif olacak çünkü diğer türlü arşiv dağılır benim emeğimin bi anlamı kalmaz.Şu anlık beklemede kalın.Bomba gibi bir arşiv geliyor...

NOT : Yazılımı yapabilecek olan arkadaşlar var ise de benimle iletişime geçerse sevinirim.Sistemi yukarda anlattım kolay gelsin herkese..

Not 2 : Exe olarak yapmamın 2 sebebi var 1.si : arşivin ücretsiz olarak dağılmasını istemiyorum . .......................... 2.si : gündemde olan videoları exeye atarak yani bi nevi güncelleme olarak düşünebilirsiniz , videoları sürekli güncel tutmak yani piyasada ki güncel videoları da eklemek.