Eleştirinizi de anlayışla karşılıyorum, teşekkür de ederim.

@Spin; @haysebeyse;

Bak sevgili @haysebeyse; şu şekilde olaya açıklık getirmek isterim müsaden olursa.

Bu yazı üslübu üsttenci ve ben bilirimci bir üslup -> Burada siz tetiklendiniz sinirsel açıdan, bu yüzdende böylesin bir davranış sergiliyorsunuz. Duygu durum yaşıyorsunuz daha doğrusu bu dürtü + işbu davranışa eğilim güdülenme?

Size yapılan bu propagandadan, algıda seçicilik siz böylesin bir izlenim elde ediyorsunuz. Bakınız Algı yönetimi ve Toplum mühendisliği.

Ne benim sizinle ne de sizin benimle hiçbir sorununuz yok pratik olarak.

Dolayısıyla tüzel varlıkların ve otoritelerin işbu gelenek karizmatik otorite figürlerin, propaganda uzmanlarının, manipülatörlerin, propaganda unsurların sizlerin algısını manipüle etmesine izin vermeyin.

Zira bu gebeşler bu bilmem ne ettiğimin evlatları bu figürler, Sevgili kardeşim @haysebeyse; kardeşim samimi olarak söylüyorum.

• Ortalama ya da ortalama üstü pekiştireçler elde etmek statü sahibin olmak, grup içi pekişmek ve tatmin olmak, sinirselin doyum için anasını boyayıp babasına satan bu insan müsveddeleri?
  • Bu yüzden bu türden propaganda faaliyetlerine alet olup icra ediyorlar, karşılığı ev araba çocuğunu okula gönderme bilimum ihtiyaçlar temini için. Zaten kişisel gelişim bakınız Liberal tarafın basılı kültüründe Risale-i Nur bunlar bakınız geleneksel tarafın basılı kültüründe Risale-i nur?

Yani @haysebeyse; sen benim için forumdaki bir arkadaşımsın, forumdaki bir kardeşimsin, propaganda çerçevesince bana da sayısız sosyal kimlik dayatıyorlar senin için.

Atıyorum hayvan düşmanı olabilirsin, LGBT düşmanı olabilirsin, Din İman düşmanı , Vatan millet düşmanı olabilirsin, Kedi köpek düşmanı olabilirsin, Şucu bucu olabilirsin, Şu takım bu takım olabilirsin aklına ne geliyorsa?

@haysebeyse; Lakin sen benim forumdaki bir arkadaşımsın kardeşim PRIORITY önceliğim bu ve öyle kalacaksın.

Teşekkür ederim .

haysebeyse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakma sizinle forum üzerinden tartışma yapacak değilim, ben sadece forum işleyişi ile alakalı problem olarak gördüğüm hususu ifade ettim. Kendimi övmüyorum diyip 2 üniversite bitirdim, falan ettim filan ettim gibi laflara girmenize hiç gerek yok, karşınızdaki insanın kim olduğunu da bilmiyorsunuz. Tekrar ve son kez yazayım benim itiraz ettiğim tek konu "Webmaster forumu olan R10"da (Tırnak içerisinde özellikle yazdım belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız diye) Off-Topic veya Maxi Geyik konularının sadece ön planda daha fazla görünmesine engel olacak bir formül bulunabilir. Bunun muhatabı siz değilsiniz biliyorum fakat sizin konu içerisinde bu tartışma açıldığı için oraya yazdım. Kastım sizin konunuzu baltalamak veya yazınızı içeriğine dair bir eleştiri yapmak değil.

Dipnot: Yazınızın içeriğine dair ufak bir eleştiri Bu yazı üslübu üsttenci ve ben bilirimci bir üslup. Forumda takılan insanların genel eğitim ve ilgi seviyelerini düşünerek söylüyorum buraya çok uyan yazı tipi değil. Daha akademik yayın yapan yerlerde yazabilirsiniz ya da herkesin rahatlıkla anlayabileceği bir dil kullanarak bu yazıyı sadeleştirebilirsiniz.