@Spin;
@haysebeyse;
Yazılım geliştiriyorum, iki üniversite bitirdim ve kendi işimi yapıyorum. Bu forum yöneticilerini ilgilendiren bir mesele, ve bu ibrazınızı doğrudan yöneticilere yapmak durumundasınız.
Çünkü Off-Topic konularını ben çıkarmıyorum yukarıya, forum yetkilileri öyle düşünmüşler.
Off-Topic konularını yukarıya koymazlar olur biter, yani burada serzenişte bulunacağınız ya da diyelim sinirleneceğiniz kişiler muhataplarınız forum yetkilileri.
Burada açtığım konuda gayet de bilgilendirici.
Bir forum yetkilisi e-posta yazışmalarında şey demişti.
Sizin gibi bilgili ve değerli bir üyemizi kaybetmek istemeyiz. Bu yüzden forumu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Burada kendimi övmekten ziyade şunu söylemek istiyorum, teknik bilgim bir hayli fazla lakin işim gereği ve de bazı özel nedenlerden dolayı buralarda da pek aktif olamıyorum.
Şu an bahsettiğimiz husus örneğin, Beşinci kola ve kamu diplomasisine 18.Yüzyıl disipline toplum projesine dayanıyor.
Burada da bunlara değinelim bir zahmet rica ediyorum.
Hocam ben sizin yazdığınız yazının içeriğine dair hiçbir eleştiri yapmadım zaten. Sadece söylemek istediğim Off-Topic konularının bariz bir şekilde öne çıkıp esas öğrenmek istediğimiz bilgilere (Burası webmaster forumu olduğu için, başka bir amaçla kurulmuş olsa zaten ses çıkartmam hiç) erişim yaşarken zorluk çekmemiz. Belki dediğiniz gibi konu açma sınırlaması getirilmese de en azından off-topic veya maxi geyik gibi konuların ansayfada ilk sıralarda görünmesini engellemek te olabilir çözüm. Tabi bu da forum yönetimine kalmış bir şey, Sonuçta off-topic ve maxi geyik konuları sayesinde forumda açılan konu ve mesajlarda ciddi bir artış oluyor onlar da buna engel koymayı düşünmüyor sanırım.