Spin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok haklısın.

Aslına bakarsanız bu arkadaşlar, benim açtığım konuları baltalamak için özel bir çaba sarfetmekteler. Bu konuşmalar @griffinn; benimle bağlantılı olmamış olsaydı muhtemelen eleştiri almazdı.
Çok vardı bu arkadaşlardan ama çoğu mesajlarını silip kaçtılar. Bir kaç tane daha arkadaş kaldı böyle konuların konuşulmasını istemeyen.

@haysebeyse; Örneğini alalım. Şimdi arkadaşımız daha önce bu konuda bir eleştiri yayınlamış mı bilmiyorum. @haysebeyse; Sizce bu konularda açılması gereken başlık sayısı sınırı haftada kaç olmalıdır? Çünkü ortalama haftada başlık açılmış. Haftada 1 mi olmalı?
Cumhuriyetin yetiştirdiği bir öğretmenin sosyal meseleler hakkında oldukça iyi tespitleri olan bir forum konusuna sınırlama getirilmesini istemesi bu konuları gerçekten çok üzücü. En çok sizin katkı sağlamanız, en çok sizin toplumun bu konularda konuşmasını desteklemeniz gerekir.
Hocam ben sizin yazdığınız yazının içeriğine dair hiçbir eleştiri yapmadım zaten. Sadece söylemek istediğim Off-Topic konularının bariz bir şekilde öne çıkıp esas öğrenmek istediğimiz bilgilere (Burası webmaster forumu olduğu için, başka bir amaçla kurulmuş olsa zaten ses çıkartmam hiç) erişim yaşarken zorluk çekmemiz. Belki dediğiniz gibi konu açma sınırlaması getirilmese de en azından off-topic veya maxi geyik gibi konuların ansayfada ilk sıralarda görünmesini engellemek te olabilir çözüm. Tabi bu da forum yönetimine kalmış bir şey, Sonuçta off-topic ve maxi geyik konuları sayesinde forumda açılan konu ve mesajlarda ciddi bir artış oluyor onlar da buna engel koymayı düşünmüyor sanırım.