Forum ölü konu açıyorsun 3 4 kişi giriyor girmiyor assagida yazan çevrimiçi sayısına artık güvenim 0 açık arttırma açmadım hiç bugün yanlış olmasın normal konularda da gözlemlediğim bu.
bir tek sıkıntı bende var sanıyordum 2-3 aydır ortalamanın çok çok altında ilerliyoruz. dönüşümler çok düştü.
Kesinlikle katılıyorum forum aktifliğini ciddi derecede yitirdi. Daha kötü olma yolunda ilerliyor.
Forumda online sürem yüksektir özellikle bende dikkat ediyorum konulara bir kaç kişi giriyor.
Herkes satıcı konumunda alıcıların sayısı ciddi anlamda azaldı. Mesela domain sektöründe forumda son alıcı bulamazsın. İhalelere girenlerde diğer domain satıcıları oluyor ve domainler çok üzücü fiyatlardan satılıyor. O yüzden eskisi gibi açık arttırma ilanları koymuyorum. Domainlere yazık oluyor.
Aktifliğin azalmasında yapay zekanında etkisi çok büyük. Herkes otomasyona döndü. Makaleciler bitti. Tasarımcılar zarar gördü. Domaini al wordpresi kur chatgpt + bota bağla arkana yaslan.
Şöyle bir durumda var otomasyona dönmek zorundayız çünkü yapay zeka trendini kaçırmamak gerekiyor. Yapay zeka otomasyon siteleri ile çok ciddi para kazananlar mevut.
Son olarak
@DomainBRO; forumdaki online sayısı anlık değil maalesef. Son 3 saatteki online olanların sayısını gösteriyor.
İnşallah eski aktif günlere döneriz.