Zaten liboşluktan iyice ar damarı çatlamış ideoloji ve kavram karmaşası içinde kara cahil ve yoz olup çıkıvermiş milletimizin, propagandanın esiri olaraktan şunu yapması artık şaşılası değil :
" Mukavemete mukavemet etmek, Toplumsal mukavemeti ortadan kaldırmak "
" Erdem sinyali çakmak ve grupta parlamak için ona buna bozukluk icra etmek "
" Sırf grup içi pekişmek ve sinirsel tatmin olmak için iptal linç yapmak bundanda tatmin olmak "
" kendi algısın gerçekliğini göremeyince çevresinde tehdit altında hissedip her tür bozukluğu icra ederekten kendi algısını çevresine dayatmak "
" Bu yüzdende aslında ne kadar da aciz ve karaktersiz olduğunu da göstermek "
@Egemircey; İşte ben çok üzülüyorum buna, ve yüzlerce insanla gün boyu diyalogta oldum ve inan bana işbun yozluk ve cehalette kendi kültürün oluşturmuş.
Zaten Türk milletinin sürekli ben şöyle erdemliyim şöyle mükemmeliz diye sürekli grup içi pekiştirme yapmasının ana kaynağı :
Tam tersi şekilde sıfatlara nail olmasından ileri geliyor.
Bu eksikliğinden çevresinden onam almak istiyor, herkes birbirini grup içi pekiştirince, ülkenin görsel işitsel uyaranları da ona göre kurgulanınca
Mahlukat bile diyemeyeceğiz türden bir insan artığı olma durumu, millet için bir gurur ve övünç kaynağı haline geliyor.
Buradan geri dönüşün artık olmayacağını düşünüyorum.
İsterseniz Trilyonlarca dolar bulun mucizevi bir şekilde, ve dahi STK çalışmalar toplum mühendisliği yapın :
Yine de artık buradan geri dönüşü yok.
@griffinn; bir dejavu yaşıyorsunuz farkındamısınız? konuda bahsettikleriniz ile şu an burda aldığınız cevaplar, konuda bahsettikleriniz zaten