ersincayan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak @nivusoft; müsaitse o da katılsın. Bir çok kez soru sordum sizlere. Sağolsunlar hem haklı olmaları halinde bana yardımcı olmayı tercih ettiler. SMTP servislerinde bir sorun olmadığını açıklasın. İnsanlara senin nasıl biri olduğunu anlatacağım.

Böyle bir şey atıyorum sana atmıyor php yazılımlı x sitesinde diyorum. X sitesi olsun yani örneklendireceğim. Gidiyorum inanılmaz basit yazlım bile denmeyecek formda da SMTP çalışmıyor.
Site: https://velonga.com/sosyal/test.php

Atacağım dosyada gonderen yerine mail, altına şifre yapıyorsunuz. Host olan yere ip yazdım ya ona ya ip yada hostname en alta mail varya orasıda mail çalışınca form datalarını ilettiği mail adresi.
Bu ayarlar her yerde yer aslında ama üstte attığım sitede php yok yazlımsal bir şey yok. Yine SMTP çalışmadı. " The following From address failed: siparis@sosyaldigital.com : Called Mail() without being connected " hatası verdi. Daha fazla buradan ikili tartışmayacağım olay ortada zaten teşekkürler. İyi günler.
Merhaba konuyla alakam yok ama ,
Kodunuz da ki phpmailler kullanamazsınız global olarak kapalıdır,bunun yerine,
$mail->isSMTP();
kullanırsanız mailiniz cıkacaktır bu ayarlarda mail sadece phpmailden cıkıs yapamaz.