fivefingerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 ay damacana taşıdım patronumla da çok içli dışlı olduğum için birkaç şeye hakimim, öncelikle araba kısmı çok sıkıntı arabalar sürekli yükle gezdiği için haftada bazen 2 kere sanayiye gidiyordum çünkü aşırı yıpranıyordu kasis tümsek vs. personel 80-90'la geçiyodu 😂

taşıma kısmı ayrı zor dışarıdan göründüğü gibi değil bazı günler 10-15 kere 5.-6. kata merdiven çıkmak zorunda kalıyodum bi yerden sonra bünyeyi aşırı yoran bişey

yakıt olarak 1.8 dizel connect günlük ortalama 70-80km yapıp günlük 300₺ yiyordu (mazot 40₺iken) tüplü doblomuz da 100 benzin 200-300 arası gaz yakıyodu hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyor

kar marjı olarak dışarıdan cazip gözükse bile personel masrafı-sigorta-sanayi masrafları vs. derken aylık kazanılan 30-40bin kârın ya olur ya olmaz olsa bile vücudun belli bi yerden sonra aşırı yıpranıyor ben 8. ayın sonunda damacana kaldırırken belim kitlendiği için bırakmıştım yavaştan fıtığa kayıyordu. Sağlığı aşırı zorlayan bir iş müşterileri keza ayrı dert, bana kalırsa yapılacak iş değil ama yerine göre güzel kazandırabilir.
Çok güzel bilgiler için teşekkür ederim.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir tane sepetli motor alacaksın sadece 0.5/1.5/5 lt siparişi alıp bakkallara satacaksin hepsi bu. 0.5 lt bin gelişi bize 38 TL olup 24 adet bulunur kolide
Motor almayı düşünüyorum daha rahat olmasının yanında yukarıda ki arkadaşın dediği sanayi, benzin gibi ağır masraflardan kurtulmuş olurum.