AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaynak koddan ötürü hesabınızın kapatıldığı kanısına nereden vardınız? Google'nin kaynak kodu tarayıp bundan ötürü hesabı ilişkilendirip kapatılması pek olası değil. Aynı kaynak kodu kullanan yüzlerce uygulama var. Forumda uzunca süre webview yaptım, webview kaynak kodu sabittir, değişen birkaç değer var sadece. Askıya alınan uygulamalar, kapatılan hesaplar oldu. Ancak bu durum sadece o hesapla sınırlı kaldı. Googlenin kaynak kodu kara listeye alması gibi bir durum yok. Sadece tekrarlayan içerikle ilgili işlem yapabilir ki onun da sizin durumunuzla alakası yok.

Developer hesabı açış şeklinizi, uygulamada kullandığınız servislerin önceki hesapla ilişkilendirilmemiş olmasına dikkat edin. ille de kodda değişiklik yapmak istiyorum derseniz yapıştırın kodunuzu chatgptye sizin için değişkenleri ve methotları yeniden isimlendirsin.
Onlarca play hesabım kapatılınca insanın paranoyak olması kaçınılmaz oluyor hocam. Söylediğiniz gibidir belki kodlarla alakalı değil ancak uygulama ile ilişkin olduğuna adım kadar eminim. Açtığım konsol 8 ay uygulama yüklemeden kapatılmazken uygulamayı incelemeye gönderince kapanması akla başka birsey getirmiyor.