Hepsinden farklı olarak macbook air yada macbook pro diyorum ben. M3 de çıkmışken pro iyi gider
Öğrenci hocam

Fp arıyoruz
Konuda da belirttiğim gibi oyun oynamıyor. Sadece okulda kod yazmak için kullanacak visiual studio vs
windows cihaz arıyorsa huaweinin laptoplarını öneririm özellikle matebook14(14d değil çok karıştırılıyor) gayet şık ve kullanışlı,hafif bir cihaz uzun yıllar sorunsuz kullanabilir devops araçlarını vs sorunsuz kullanabiliyorum batarya süresi gayet yeterli macbook kadar olmasa da %80sarj evden çıktığımda %50 parlaklık %20-30 ses seviyesi aralığında 6 saat aktif kullanımı gayet rahat çıkarıyor(1 senelik kullanım sonrası güncel pil performansıdır, ilk zamanlar çok daha uzun sürelere çıkabiliyordu) oyun tarafında da csgo da 70-100 fps alabiliyordu düşük ayarlarda , ben genelde fm , strateji oyunları, tft benzeri oyunlar oynuyorum vakit geçirmek için herhangi bir sorunla bugüne dek karşılaşmadım. Benim için tek beğenmediğim özelliği kamerası , kamera f6-f7 tuşları arasında tuşa gömülü şekilde , toplantılara vs katılırken alttan çekiyor görüntünüzü . Daha önce lenovo thinkpad, asus vivobook cihazları da kullandım fakat huaweii kullandığım cihazlar arasında en verimli olanı diyebilirim. Tabi bu söylediklerimin hepsi windows işletim sistemli, iş bilgisayarı olarak tanımlanan ekran kartsız uzun pil ömrü ve portatiflik hedefleyen bilgisayarlar arasında değerlendirilmesi gerekli, macbook ya da bu saydığım kullanım senaryolarının hedeflenmediği bilgisayarlar farklı değerlendirilmeli.
Konuda da belirttiğim gibi oyun oynamıyor. Sadece okulda kod yazmak için kullanacak visiual studio vs. Dediğiniz pc ye baktım güzel duruyor. Fakat fiyat biraz fazla gibi. Tek amacı kod yazmak olacak okulda. Harici oyun vs oynanmıcak. Daha makul fiyatlarda pc öneriniz varsa alabilirim