Şu sıra hiç bir şey yapmıyorum ama yabancı kaynakları, forumları takip ediyorum.
Çünkü bu platformda ne yaparsam yapayım beni tatmin etmeyeceğinin farkındayım. Sizede önerim yabancı kaynaklara ve forumlarda arkadaş edinmeniz olabilir.
Merhaba, söylediklerinize canı gönülden katılıyor ve güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Bu doğru bir cevap olduğu düşüncesindeyim. Yeniden harakete geçmek için sizin öneriniz nedir ?
Kirazsapı suyu içiyorum aç karna limon sıksam içerisine olur mu
Hocam bu size özel bi durum değil, hepimiz yaşıyoruz bunu maalesef. Bu çalışmaya başlayamamanın altında birkaç sebep yatıyor. Mesela kimi sizin gibi aşırı çalışma yüzünden kimi verdiği emeğin karşılığını alamadığı için kimi işler rutine bağlayıp her gün aynı şeyleri yaptığı için çalışmaya başlamak zor gelebiliyor. Ben sizdeki sorunu 1,5 yıl önce ofis tutarak çözmüştüm, şimdi her sabah sanki başka bir işte çalışıyormuş gibi erkenden kalkıp ofisime geliyorum, akşama kadar çalışıp yedi buçukta mutlaka eve gidiyorum. (ha bazen çok heyecanlandığım projeler olduğunda 4 - 5 gün ofiste kaldığım oluyor ama bunlar ara sıra olan şeyler)
Sizin de ofis yoksa ofis tutmanızı ofis varsa bir eleman alıp angarya işleri ona yaptırmanızı, kendinize mutlaka zaman ayırmanızı, iş hayatınızla özel hayatınızı birbirinden ayırmanızı tavsiye ederim. Ne kadar kazansanız da bu işin sonu yok bi yerde sıkılıp salıyor insan çünkü. Bir de çözemeyeceğiniz kadar büyük sorun değil bu, hayatınızdaki birkaç ufak değişiklikle yoluna girecek her şey, sadece insan biraz gözünde büyütüyor bazen böyle şeyleri. Birkaç haftaya eminim eskisinden daha hevesli başlarsınız işlere (: