murattunc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ya bi başlasam hemen bitiriyorum. Ama o başlama evresine kadar... Offff
huseyingulsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de iş yapmama isteği çok büyük seviyede arttı. Bunu bir türlü atlatamıyorum. Tam şunu yapayım diyince odaklanamıyorum bir bahane bulup uzaklaşıyorum. Baya da bi süre oldu maddi olarak zorlayacak seviyelere doğru evriliyor farkındayım ama müdehale edemiyorum. Çözüm ne olacak bir türlü bulamıyorum. Öneriniz var mı?

Elimde bekleyen sanırım kendim için planladığım 10 küsür proje ve aranmayı bekleyen, teklifere cevap bekleyen insanlar var ama bilgisayarı gözüm bile görmüyor. Napcaz nasıl yapcaz ?
Şu sıra hiç bir şey yapmıyorum ama yabancı kaynakları, forumları takip ediyorum.
Çünkü bu platformda ne yaparsam yapayım beni tatmin etmeyeceğinin farkındayım. Sizede önerim yabancı kaynaklara ve forumlarda arkadaş edinmeniz olabilir.
slacker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte o yüzden iş zamanı iş, gezmek zamanı gezmek. Duşta bile mail atacağınıza sadece duşunuzu alın. Beyin çok farklı çalışır, bizden daha akıllıdır (: şimdi içinizde her ne kadar istek olsa da tekrar başlayamama sebebiniz beyninizin neler olacağını biliyor olması. Diyor ki şimdi ben bu adamı tekrar aynı tempoda çalışmaya başlatsam bir duş bile aldırmayacak bize, tuvaletimizi bile rahat yapamayacağız ve bu bizim için sağlıklı değil o yüzden engellemem lazım.

Çok çalışmaya ilgisi yok bunun, asgari dinlenme ve kafa dağıtma ihtiyaçlarınızı karşılamazsanız, bedenin yaşamsal aksiyonlarını rahat yapmazsanız beyniniz sizi korumaya alacaktır. O yüzden daha disiplinli ancak daha sakin bi çalışma şeklini benimserseniz böyle sıkıntıları yaşamazsınız muhtemelen.
Merhaba, söylediklerinize canı gönülden katılıyor ve güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Bu doğru bir cevap olduğu düşüncesindeyim. Yeniden harakete geçmek için sizin öneriniz nedir ?

mersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklımda bir proje var. Ama başlayamıyorum bir türlü

EU Hosting var. Sadece bir domain alınacak. Yazın ortasından beri yarın başlarım öbür başlarım diyerek sallıyorum.

İçimden bir şeyler yapmak geliyor. Fakat sanki biri bana sarılmış ve bırakmıyor ilerleyeyim.
Lifent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sabah aç karna limonlu su öneriyorum, kendinize getirecektir
Kirazsapı suyu içiyorum aç karna limon sıksam içerisine olur mu