1.80 boyunda 80 kilo biri olarak, bundan 10 sene önce yine 1.80 boyunda 52 kilo biriydim. Kilo almak, vermekten çok daha zor. Ayda 10-20 kiloyu bugün profesyonel bodybuilderlar alamaz imkan yok.

Önce iştah olayını halletmeniz lazım. Ben nasıl hallettim? Haftanın 4 günü spor yaparak acıkmayı öğrendim. Daha fazla yemeye başladım. Weight gainer ile karbonhidrat bastım vücuda. Dolayısıyla karbonhidrat şişirdi. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmek kilo almak için hızlı ve pratik çözüm.

Bir çok arkadaşımın dediği gibi önemli olan kaliteli ve sağlıklı kilo almak. Sağlığınızı kaybettikten sonra aldığınız 20 kilonun hiç bir önemi olmayacaktır.

Sporla kilo almak en sağlıklısı olacaktır sizin için. Spor yaparak kilo alınır mı demeyin, spor sizi ideal kiloya getirecektir. Yeme alışkanlığınız değişecektir. Vücut kalori harcadığı için kalori isteyecek ve yemenizi sağlayacaktır. Su kaybettiği için, daha fazla su içmenizi sağlayacaktır.

Weight gainer ile spora başlayıp, 3 ay sonra creatin ve bcaa da ekleyerek güzel bir forma kavuşabilirsiniz. Tabi ki doğru bir program ve disiplin ile.