Merhaba,
1.5 yıl kadar önce Superonline gpon alt yapı geldi ve 1000mbps internet almıştım. Daha sonra tv+ falan alınca 200 e düşürdüm fiyatlar arttı diyerekten. Ancak taahhüt bitmesine 2 ay kaldı ve yenilemek için sürekli arıyorlar.
Aslında bir yandan taahhüt yenilemek mantıksız gelmiyor çünkü fiyatlar sürekli artıyor. En azından 1 yıl kafam rahat olur diye düşünüyorum.
Şu an 200 mbps download, 20 upload ve tv+ full pakete aylık 350tl gibi bi fiyat ödüyorum. Aynı pakette kalırsam fiyat 400 civarı olacakmış ancak 1gbit yaparsam da 500tl gibi bir şey ödeyeceğimi söylediler.
Açıkçası evde herkes internette takılıyor ve aylık 2 - 3tb arası internet kullanımımız oluyor. Eskiden herkes aynı anda 4k film izlese bile sorun olmazken şimdi 1 kişinin 4k film açması diğerlerinin internetini etkiliyor.
Biraz öğrenci evi gibi bahsettim ama aile evindeyim. Film izlemeyi seven bir aileyiz
Siz hangi internete ne kadar ödüyorsunuz? Superonline alt yapısı olduğu için diğer firmalar max 100 mbps veriyor ancak yine de belki bi kampanya bişey vardır sorarım tekrardan diye sizlere danışmak istedim.
Edit: 1000mbps internet için 1 yıllık taahhüt yaptım. Aylık fiyatı 674TL. Paket içinde 1 yıllık netflix'in 4 kişilik paketi, tv+ full paket ve 1000mbps internet var.
Ek olarak modemin wifisi zayıftı. Wifi6 modem de bağladılar.