Merhaba, öncelikle tabii ki de olayların en başını anlatmak istemedim. Biraz daha dürüst olmanı bekliyordum. Benim özellikle neden vds alıp mail sunucusu kurdurduğumu ve ne işe yaraması gerektiğini biliyor. Zaten biz öyle anlaşıyoruz. Burada zaten başından beri sıkıntı yaşamıyordum. Ama son zamanlarda sıkıntı yaşadıkça ilgilenmedi. Sonuçta ben alırken böyle böyle dedim ben de mesajları duruyor onuda çıkartırım sorun değil. Ücretini ödediğim hizmetin desteğini alamadım.

Ben tabii ki de sorunun ne olduğunu bilmiyor olabilirim. SMTP derim bir şey derim sonuç olarak sana bir screen atmışım sorunun screenini. Zaten sen normalde benden bunu beklemezsin. Sorunu ve çözümü sen bulmalısın. Ama onun bana dediklerine karşı sıfır yazılım bir site attım. Sıfır yazılımlı ya basit bir formdan oluşanı bile smtp çalıştırmıyor. Zaten mesajları okuyun arkadaş ondan sonra sinirlendi. Hayır bir de karalama var diyorsun. Buradaki tek karalama senin NivuPro nun altyapısına yapıyor olduğundur.

Para teklif etti, 799TL' ye yapayım yazmış. Konunun nereye varacağını baştan söyleseydin ne güzeldi. Sonra da ben kızınca bizimle çalışmayı bırakın diyor. Direk mesajları attım zaten. 1 şikayetin daha varmış, umarım insanlar anlar konuştuklarının doğru olmadığını, sözlerinde çeliştiğini. Tehditler savuruyor demişsin bir de. R10 a yazacağım, faturasıda kesildi sonuçta diyorum. Evet tabii ki de bunlar benim haklarım. Ama insanların hakları sana tehdit oluşturuyor farkındayım.

Ben burada Para için laf yapacak insan değilim. Beni bilen bilir. Kimseye de ne iftira atmışımdır ne küfür etmişimdir. Benim amacım işimin çözülmesiydi. Tabii ki de peşine gidecektim. İki firma arasında gittim geldim. En sonunda özellikle benden sıfır yazılım bir şey bul bak nasıl çalıştığını göreceksin dedi. Onu denedim. Onda da çalışmadı. Kabalığa gelince ne demeliyim. Çok pardon benim hatam heps benim sunucumun suçu işte. Siz kusura bakmayın mı? Komik geliyor yalan değil. Teşekkürler.