Runal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm markaları araştırıyorum. Popüler bir marka olsun diye düşünüyorum. Buzdağı, Erikli gibi markalara bakıyorum .

Haklı olduğunuz bir çok nokta var. Bazı konularda avantajlara sahibim iş yeri açısından. Amacım ne kadar bir yatırımla kendimi idare edecek bir miktara ulaşıp ulaşmayacağını öğrenmek. Örneğin ne kadar damacana satmalıyım ki beni kurtarsın.

Doğalgaz var şehirde tüp sadece köylere satılıyor şu ara. popülerliği düştü kısacası.
Buzdağını yaşadığımız yerde bilen yoktu, kolisinin maliyeti 7tl idi biz 50 kuruş kar marjı ile 1 yıl boyunca çöp sularıyla rekabet etmek zorunda kaldık Adamların tek dediği şey "ne fark var".
Şehrinizde bilinmeyen bi markanın satışını yapmak çok zor oluyor, bizi çok yıprattı. Buzdağı 7tl iken diğer suların maliyeti 5tl civarıydı Şuanki fiyatlar hakkında bilgi sahibi değilim. Erikli dediğiniz su sadece reklamı güzel olduğu için satılıyor, buzdağı içen birisi bidaha eriklinin yüzüne bile bakmaz. İlk başlarda duyduğum kadarıyla tek kaynakdan üretiliyordu fakat sonrasında 2 kaynak birleştirildi diye duyum almıştım. Eriklinin tadı acı.