böyle bir muhabbet vardı, herhangi bir alışkanlıktan vazgeçmek için 21 gün onu yapmazsak sonrasında beyin unutmaya başlıyor ve canınız artık istemiyor o şeyi. bu tarz bi bilgiyi yıllar önce okumuştum ancak sanırım şimdi uygulamalı olarak yaşıyorum. şöyle ki; sağ arka dişlerimden birinde dolgu vardı ve 3-4 hafta önce dolgusu düştü. diş şuan açıkta olduğu için kesinlikle tatlı vs yiyemiyorum çünkü yersem inanılmaz bir ağrı yapıyor. onun dışında tuzlu veya normal yemeklerde ağrı yok ama tatlının her türlüsü gözümden yaş getiriyor diyebilirim. bu durum 20-25 gündür bu şekilde devam ediyor ve cidden tatlıyı ne canım istiyor, ne aklıma geliyor, ne de olsa da yesem moduna giriyorum. kahvaltıda reçel vs geliyor sofraya ama elim gitmiyor, eve baklava alınıyor ama 1 dilim bile yemiyorum. diş bu işin bahanesi oldu ve sanırım cidden bu duruma alışmaya başladım. dişimi yaptırdıktan sonra da tatlıyı minimumda tutacağım sağlığım için. umarım başarabilirim.

bu konuyu neden açtın derseniz, forumda sürekli kumar veya alkol bağımlılığı ile alakalı konular görüyorum, acizane bi çözüm önerisi olarak görebilirsiniz. zor değil 20-25 gün kendinizi tutarsanız çok sevdiğiniz alışkanlıklarınızdan bile vazgeçebiliyorsunuz. denemekten zarar gelmez.

son olarak dişini neden yaptırmıyorsun da bu ağrıyı çekiyorsun derseniz, bir kısım talihsiz olaylar yaşadım ve ekstra olarak köpeğim kanserdi, elde avuçta ne varsa ona harcadık ancak kurtaramadık. şimdi mecbur ay başını bekliyorum dişi yaptırabilmek için