Lim10Ata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bunun üstüne bir yorum yapayım o zaman, gerçekten güzel bir script hatta direkt firma ile iletişime geçtik Türkiye temsilciğini üstlenip https://xenforo.com/community/resour...ity-hive.9246/

resmi olarak bu eklentinin geliştiriciliğini yapacaktık. Son anda bu karardan vazgeçtik.

Script güzel hatta bana göre harika fakat 500 USD. Buda günümüz şartlarımızda çok yüksek bir bedel demek. Diğer bir dezavantajda geliştirici sayısı çok az doğru düzgün Türkçe dil paketi bile yok bunların hepsi emek ve zaman demek. Bu arada bana özel %50 indirim kuponu vermişlerdi ben kullanmadım kullanmak isteyen varsa verebilirim.

@Nookta; abininde eminim ekleyecekleri vardır.

İyi forumlar
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Invision Community harika, biraz kurcalama fırsatım oldu çok gelişmiş, ama @Lim10Ata; dediği gibi çok yüksek. 500 dolar verecek olan pek kimse yok, neden yok şu yüzden mesela bana göre forumun getirisi olması gerek en az 3000 ile 5000 lira Xeni bile w**z indirip kullanıyorlar. Türkiye'deki tüm vb sitelerin de bile lisans yokki %45 lisanssız kullanıyor. Lisans dolar bazlı olduğu için çok pahalı geliyor doğal olarak.

ama bu şu demek değil xenforo iyi değil değil Geliştirilmeye açık ve gelişmeye açık bri yazılım, zaten xen 3 çıktı bakalım neler olacak.
Evet fiyat olarak devasa fiyatları var ama dediğiniz gibi kimse lisans satın almıyor 😂😂 birde kıyaslama amaçlı iki scriptide kurdum ama xenforoda şuna takıldım; ziyaretçi ankete oy verebilir kısmını aktif etmeme rağmen ziyaretçi oy kullanamıyor, ben mi hata yapıyorum yoksa bu ve benzeri çalışmayan aksamları mı var?