Selamlar herkese. Benden büyükler ve benim akranım olan insanlardan biraz olsa fikir / nasihat almak için konu açtım. Başlıktaki gibi, benim bir sinir hakimiyet problemim var. Sinirlendiğim zaman da en ufak bir şey olsa bile kendimi resmen kontrol edemez oluyorum ve bunu aşamıyorum. Bunla beraber çevremdeki insanlar manevi açıdan daha doğrusu duygusal bağlamda zarar görüyorlar benim yüzümden. Bu sorunu yıllardır aşamadım ve artık çok olmaya da başladı. Ne yapacağım yada ne yapabileceğim hakkında en ufak bir fikrim inanın yok. Dün akşam kutlamalara katıldık Maltepe'de. Ekip arkadaşlarımız ile beraber. Bir arkadaşımız da bizi almaya gelecekti bir kaç trafik sorunu yüzünden sürekli konum değiştirdi. Bunla beraber kavga edince de olan oldu. Zaten küplere binmiş bir haldeydim 2 saat onu etrafta aradığım için. Bu sefer ekibimdeki tüm arkadaşlarım ile tartışmaya başladım ve kendimi tutamadım. Yegane tavsiyelerinizi ve öğütlerinizi dinlemek isterim. Veya bu durumlarda ne yapmam gerekir, bunu nasıl atlatabilirim. Bunlara dayanan öneri ve fikirlerinize de açığım. Gerçekten çok ciddi sorunlar yaratmaya başlıyor bende ve çevremde.