Gayet iyi hocam, videoları kitlenin sonuna kadar izleyeceği şekilde yaparsanız bu izlenmeler daha da artacaktır. Kitleyi elde tutmak çok önemli. Başarılar.
teşekkürler hocam,
konsept tr de ilk (kalıcı konut olarak) alternatif yaşam konutu yapımı. şu anda bire bir süreci anlatıyorum. ilk videolar yasal prosedür süreci olacak. yapı ruhsatı alma süreci. bu kısımların çok izleneceğini düşünmüyorum, ama iş imalata gelince o videolar 1 saat olsa dahi sonuna kadar izlenebilecek türden. bu süreçte amatörlüğü atıp daha iyi görüntüler çekmeyi de sağlarım.
kitleyi elde tutmak için istatistikler, veriler ve analizler paylaşacağım. örneğin tarihsel maliyet tablosuna işleyeceğim. süreç bittiğinde elimde konut için tüm süreci yapabilecek analiz dökümanı olmuş olacak. bir nevi kendin yap rehberi gibi.
topluluk sekmesinden yapılanları ve planlananları makale olarak paylaşacağım. böylece kitle video olmadığında dahi süreç hakkında bilgi alabilecek.
benim için artı kazancı, sıfırdan kendin yap tarzı konut yapımına dair tüm süreç hakkında hem bilgi, hem tecrübe hem de uygulama pratiği olacak. bunu da ayrı değerlendirmeyi düşünüyorum.