Selamlar uzun süredir konuyu takip ediyorum, bir müşterim için sanal post entegrasyonu yapmam gerekli ve proje başlamadan 1 aydır ortalama araştırıyordum. Hala pek bir fikrim yok aslında fakat bazı yerleri burada ki bilgileri değerlendirerek telefonla arayıp bilgi aldım o bilgiler ise şöyleydi;
İyizco çok cana yakın ve çözüm odaklıydı tüm bilgileri ben sormadan verdiler,PayTR ise telefonu kapat artık der gibi konuştu soru sormaya korktum dikkatim dağıldı ve ne soracağımı unuttum garip bir telefon konuşmasıydı.
iyizco 21gün bloke olmadığını söyledi her çarşamba günü ödemenin hesaba yapılacağını söyledi. İptal iade gibi durumlarda komisyon kesilsede sonrasında iade yapılacağını bunun sistemden kaynaklandığını söyledi.
mail olarak tüm dökümanları daha üye olmadan veya bir form doldurmadan ileteceğini söyledi. PayTR den böyle birşey istediğimde yine pişman oldum.. Form doldurun yollanır o yapılır bu yapılır gerçekten bilgi almak telefonda çok zordu. inanılmaz zordu. 1 ay önce aradığımda da bilgi alamadığım için bugun yine aradım ama 2 konuşmada aynıydı ya çalışanlar çok mutsuz yada şirket politikası asla bilgi verme form doldursunlar şeklinde anlamadım.Fakat beni olumsuz etkilediğini söyleyebilirim.
PayTR komisyon oranı asla burada yazan gibi değil hiç bir bilgi yok şukadar ile bu kadar arasında değil asla bilemezsiniz. Formu doldurun size söyleyeceğiz dendi bir formda şukadar ve şukadar değerler arasında yazıyor dediğimde hayır öyle değil siz doldurun önkayıt formunu sonrasında belli olacaktır dendi. Bu yüzden buradaki bilgiler insanları yanlış yönlendiriyor diye düşünüyorum. Ön kayıttan sonra size özel komisyon oranları belirlenir yazabilirsiniz
İyizco 30.10.2023 tarihinde ki telefon konuşmamda komisyon oranlarının %3.99+25 kuruş olduğunu söyledi belkide bu da değerlendirmeden sonra artıyordur bilmiyorum fakat müşterim için biraz fazla daha düşük olan bir yer bulmaya çalışıyorum
payTR önkayıt formunu şimdi dolduruyorum bakalım nasıl bir komisyon oranı belirlenecek.
Konu çok başarılı ve yararlı bu konuyu bulmasaydım kesinlikle bu kadar fikir edinemezdim elinize sağlık yanlış anlaşılmasın yazdıklarım sadece bilgilerin güncelliği için yazıyorum.