Bankaya E-Haciz ile ilgili kaldırıldığına dair yazı gittiğinde gün içerisinde bloke kaldırılır. Genelde ne hikmetse tüm bankalara aynı gün ulaşıyor.. Benim öyle olmuştu 2 kere blokem oldu şu zamana kadar, ilki uğraştırmamıştı zaten pek para yoktu hesaplarda bende uğraşmamıştım. İkincide yüklü param var diye strese girdiğim için baya bir bekletmişlerdi. Şans mı diyelim artık bilinçli yapılan bir şey mi bilemiyorum.
Kastamonu İcra Dairesini aradığımda ulaşamıyordum ve en sonunda birisi açtı buyur kardeşim ben yardımcı olayım gibi babacan bir tavır ile gerçektende yardımcı oldu ben icra dairesinin iletişimsizliğinden şikayet ederken abimiz sanırım orada biraz yetkili birisi bilemiyorum. Neyse bu abimiz dedi ki şu IBAN numarasına 10 TL daha yatırman lazım nasıl yani abi 10 TL yüzünden mi hala benim blokem kalkmamış evet avukat söylemedi mi sana bunu falan dedi yok dedim haberim yok meğer ben 1 hafta boşu boşuna avukatı bekliyormuşum. İcra Dairesine o 10 TL yi bende yatırabiliyormuşum... Dedim abi eyvallah yatırdım hemen dediki açıklamaya TC ni vs. de yaz neyse hepsini halettik adamı bidaha aradım açmadı hafta içiydi. Bu işlemden 2 gün sonra bütün bankalarımdaki blokeler bir anda kaldırıldı.