Chatgpt ile makale yazdırırken çok farklı promtlar kullanmak gerekiyor yani hem benzersiz olucak hemde google tarafından sevilecek bir makale olması gerekiyor.
Chatgpt tek başına yeterli değil aç sıfır domain 100 tane içerik gir 1 hafta bekle hit gelmez seo veya news olmadan amaç news olmadan zaten sıralama alabilmek.
Çünkü senin yazdırdığın yazdıracağın başlıkta binlerce site aynı içeriği senden önce girmiş oluyor.
Newste google sana 2 - 3 günlük sıralama şansı veriyor tutunursa sıralamada kalıyor aksi hlade düşürüyor.
Her sitenin news almasını mı düşünüyorsunuz hala yoksa spam içi birkaç günlük hit çekmek adına mı? Bence haber sitesi ve spam olmayanların newse hiç bulaşmaması gerekiyor. Açıkçası denediğim sitelerde yarardan çok zarar gördüm. Aynı makale, tutunma oranı da aynı ama news olan sitenin sıralaması düşüyor hemen, yükselmesi daha zor oluyor gibi hissettim. Tabii ben sizler gibi yıllarımı vermedim o yüzden daha tecrübelisiniz. Neyse konuyu dağıtmayayım aklıma geldiği için söylemek istedim, konu çok güzel takipteyim ( :