Herkese merhaba,

Adım Oğuz e-ticaret alanında 6 yıllık deneyimim var. Bu deneyimler arasında özel şirketlerde çalıştım, eğitim ve danışmanlık alanında tecrübelerim mevcuttur.
Amazonda avrupa ülkelerinde bir çok kez kategorilerde bestseller rozetleri elde etmiş ve aynı zamanda şuan aktif olarak kategorimde en çok favorilenen, en çok satılan ürünler arasında yer alan ürünlerim mevcut.
Aynı zamanda bir kaç ay önce kurmuş olduğum şahıs firmamda üretmiş olduğum ürünleri e-ticaretten satmaktayım. yolun başında olmama rağmen yapmış olduğum stratejiler sayesinde trendyolda 1. sayfaya ürünümü taşımış bulunmaktayım fakat bir kaç gün önce çalıştığım firmamdaki iş yoğunluğundan dolayı kendi işimle pek ilgilenemedim ve sıralamada geri düştüm.

önceki yıllarda aktif olarak danışmanlık ve eğitim vermiş biriyim. Bu aralar tekrardan eğitim ve danışmanlık vermek istediğime karar verdim.

Trendyol
Amazon
Hepsiburada
Pttavm
Çiçeksepeti
Pazarama

pazar yerlerinde oldukça fazla tecrübem bulunmaktadır. Trendyolun yeni getirmiş olduğu mikro ihracat (azerbaycan satış kanalı) alanındada tecrübem bulunmaktadır. E-Ticaret ile ilgili herşey için bana ulaşabilirsiniz.

İlk defa forumda konu açıyorum biraz eksik veya hatalı yazmış olabilirim )