Merhaba, fbhesaplari.com siteme bir kaç düzenleme istiyorum Tüm işlemler admin panelinden düzenlenecek şekilde olacaktır.
Teslim süresi ve fiyatları mesaj olarak atabilirsiniz.
Alttakilerine ek olarak şuan web sitemde şifre yenileme kısmı bozuktur. Müşteri şifre yenilemek istediği zaman mail adresine
yenileme gitmemektedir onunda düzeltilmesini istiyorum
ekstra sol alt kısma whatsapp butonu ve
pop up yaptırmak istiyorum pop up a ınstagram post boyutlarında tasarım eklemek istiyorum ve tıklandığı zaman benim istediğim linke örneğin
whatsapp veya sitemdeki her hangi bir pakete yönlendirmek istiyorum. Görseli ve yhönlendirmek istediğim linki admin panelinde değiştirebileyim.
Altta da belirttiğim gibi tüm işlemler admın panelinde yönetilecek şekilde olmalıdır.
boyutlar vs o tarz işlemlerin düzenlenmesine admıon paneline ayarlanmasına gerek yok. gid fotoğraf link eklemek istediklerimin admin paneline ayarlanması yeterlidir.
1. kısıma slider işretliğim şekilde hareketli yazı istiyorum. Admin panelinde örneğin BUGÜNE ÖZEL İNDİRİM yazacağım veya
bir duyuru yazacağım o yazı sürekli sağdan sola doğru o kısımdan aksın istiyorum.
2. kısımdaki başlığın sadece ortalanmasını istiyorum.
1 ve 2. kısıma R10'un imza kısmındaki gibi 720x100 boyutlarında hareketli banner ekleyebileceğim bir kısım istiyorum.
İstediğim zaman farklı banner tasarımı yapıp değiştirebileyim.
işaretlediğim paket kutucuklarının boyutunun
415x275 olmasını ve satın al, detaylı gör veya hesapları
gör gibi bir buton eklemesini istiyorum
ilk sayfada anlattığım gibi işretlediğim kısıma 720x100 boyutlarında
hareketli banner ekleyebileceğim bir kısım istiyorum.
İstediğim zaman farklı banner tasarımı yapıp değiştirebileyim.
1. işaretlediğim kutunun tamamen silinmesini ve 2. kutudaki yazının
FB Hesapları Tüm Hakları Saklıdır. olarak değişmesini istiyorum.
İletişim Whatsapp veya Pm
Herkese iyi çalışmalar.