Bes ile yatırım fonu aynı şey değildir.
örneğin bes yerine temettü hisselerine de yatırım yapılabilir. 10 yılda besten daha fazla kazandırır (devlet katkısı dahil) ama temettü de tr şartlarında çok karlı değildir.
örneğin büyüme hisselerine yatırım yapılabilir? 10 yıl boyunca yapılacak yatırım sonunda devlet katkısının çok üzerinde getirisi olur. bist 30 hisseleri buna örnek olabilir.
iyi forumlar.
Ben sizle hangi yatırım iyi konuşmadım. Konu o değil. Konu SADECE bu cümleniz
"Bes ile yatırım fonu aynı şey değildir."
BES ile yatırım fonu aynı şeydir!
"örneğin bes yerine temettü hisselerine de yatırım yapılabilir."
AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. BIST Temettü 25 Endeksi Emeklilik Yatırım Fonu
Git Agesa Temettü 25 Endeksi Emeklilik Yatırım Fonu al. Bankada alacağın ile aynısı!! Hemde ek olarak % 30 devlet katkısı
"örneğin büyüme hisselerine yatırım yapılabilir? 10 yıl boyunca yapılacak yatırım sonunda devlet katkısının çok üzerinde getirisi olur. bist 30 hisseleri buna örnek olabilir."
Git BES hisse senedi fonları var sayısını bilmediğim kadar.
Altın fonu mu alacaksın?
Git BES altın fonu al.... Hemde ek olarak % 30 devlet katkısı
Olay bu kadar basit. İkisi de aynıdır!! Neden farklı sorusuna yanıt yok maaş alırsın bilmem ne. Maaş alma. İstediğin zaman çık hesabına geç parayı. Zamanı gelmemişse DKP alamazsın o kadar.
EV alacak parası olan adam neden BES e yatırsın? BES e yatırıyorsa zaten 10 tane evi vardır bunu nereye koysam diye düşünüp BES e yatırmıştır.
Yok veri göster yok bilmem ne. Veri koydum onu da anlamadın. Sende gördüğüm tek veri sendeki 20.000 TL nin ekran görüntüsü. Onda da senin yerine ben utandım.
Hocam dedim ya ben pes ettim. En bilgili sensin.