Selamlar dostlar, öncelikle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlar ülkemiz adına nice yüz yıllar dilerim.
Konumuza gelecek olursak forumda ve dışarıda wordpress alanında hizmetler veriyorum fakat uzun bir süredir işler aksamaya faturalarımı bile ödeyemeyecek hale gelmeye başladım tam toparlandım derken yeni borçlar yeni icralar kapımı çaldı üstelik bunlardan birisi doğalgaz borcu ve evde doğalgaz yok kış geldi ve borcu ödeyemeden doğalgaz da açtıramıyorum üstelik icralık oldum ne kadar toparlanmaya çalışsam da olmuyor ne yapacağım nasıl tekrar düzelecek işler bilmiyorum, ilan da açsam iş gelmiyor son paramla da reklam çıkmıştım ondan da mesaj atanlar hep boş beleş tipler oldu önceden reklam çıkınca en azından 2 3 iş geliyor hem reklam parasını çıkartıyor hem de ekstra kazanıyordum bu son ay o da olmadı tepe taklak oldu herşey elimde domain var kullanmadığım onu satayım en azından internet faturasını öderim dedim olmadı, lisans konum var onu satarım onunla öderim dedim olmadı anlamadığım bir şekilde tüm işlerim tersine gidiyor çözümünü de bulamıyorum ne yapsam olmuyor sosyal medya hesapları var projelik isimler onları satayım diyorum alıcı çıkmıyor eskiden olsa anında birisi alırdı işler genel olarak mı durgun yoksa bende mi bi şanssızlık var çözemedim, sizde durumlar nedir?